Konya’da polis memurunun aracı neden kundaklandı? Tehdit iddiası gündemde

Konya’nın Seydişehir ilçesinde görev yapan polis memuru Hacı Kenger'in evinin önünde park halindeki hafif ticari aracı, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı. Kundaklama olayının polis memurunun yazdığı cezayla alakalı olduğu iddia edildi.

Seydişehir'de saat 03.30 sıralarında bir araç kundaklama olayı yaşandı. Meydana gelen olayda, yangın kısa sürede yandaki iki otomobile de sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü ancak polis memurunun aracı kullanılamaz hale gelirken, diğer iki araçta da maddi hasar oluştu.

Güvenlik kamerasında şüpheli görüntülendi

Olayın ardından güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, elinde bidon taşıyan ve şapka takan bir kişinin bölgeden koşarak uzaklaştığını belirledi. Polis, saldırganın kimliğini tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Olayın arka planı

Olayın arka planında, Hacı Kenger'in görev sırasında gece 22.00’den sonra alkol satışı yaptığı gerekçesiyle bir tekel işletmecisine ceza kesmiş olması olduğu iddia edildi. İddialara göre, ceza yazıldığı sırada işletmeci, polis memurunu tehdit ederek küfür ve hakaretler savurdu. Söz konusu şahsın, 4 yıl önce birini öldürdüğü, ancak yalnızca 1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldığı ileri sürülüyor. Şüpheli olarak bu şahıs üzerinde yoğunlaşan polis ekipleri, olayın bağlantılarını araştırıyor.

Polis Memuru Hacı Kenger’in olayla ilgili açıklaması

Kamuoyu adalet bekliyor

Hacı Kenger’in görevini yaparken tehdit edilmesi ve aracının kundaklanması, polislerin karşılaştığı tehlikeleri bir kez daha gözler önüne serdi. Güvenlik güçleri, olaya karışan şüphelinin en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri