Konya'da ilginç takas! Araba ve bakın neyi takas ettiler

Konya'da yaşayan Veyis Ünal (28), hayali olan iPhone 16 Pro Max için telefoncu arkadaşı Muzaffer Yılmaz'a (28) Fiat Uno marka aracını takas teklif etti.

Konya'da yaşayan Veyis Ünal (28), hayali olan iPhone 16 Pro Max için telefoncu arkadaşı Muzaffer Yılmaz'a (28) Fiat Uno marka aracını takas teklif etti. Muzaffer, iPhone 16 Pro Max 1 TB karşılığında bu teklifi kabul edince ilginç bir alışveriş gerçekleşti. Anlaşmayı kayda alan arkadaşlar, bu durumu sosyal medyada paylaştı ve büyük ilgi gördü.

Veyis Ünal, "Arabayı takas yoluyla almıştım. Muzaffer'le sürekli ticaret yapıyoruz. Telefona ihtiyacım vardı, 16 Pro Max almak hayalimdi. O yüzden teklif ettim, sağ olsun kabul etti. Üstüne 10 bin lira verdik ve anlaştık" dedi.

Muzaffer Yılmaz ise, "Birçok alışverişimiz oldu ama bu sefer kayda alıp sosyal medyaya koyalım dedik. Benim arabaya, Veyis’in de telefona ihtiyacı vardı. Fiyatlar yakındı, 10 bin lira farkla takası yaptık. İkimiz de memnunuz" şeklinde konuştu. Sosyal medyada olumlu tepkiler aldıklarını belirten Yılmaz, bazı insanların durumu yanlış anladığını da ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri