Konya'da devasa ürünler sergileniyor

Bu yıl ikincisi düzenlenen Konya Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı, ziyaretçilerine renkli görüntüler sunuyor. Fuar, Türkiye'nin en büyük ayakkabısı olan 200 numaralı sandaletin yanı sıra, 70-80 santimetre boyutlarındaki çantalarla da dikkat çekiyor.

Nobel Expo Fuarcılık, Konya Ayakkabıcılar Odası ve Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği tarafından organize edilen Master Shoes Konya Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı, yerli ve yabancı 200'den fazla firmanın katılımıyla gerçekleştiriliyor. Fuarda, her yaş grubuna hitap eden binlerce ürün sergileniyor.

Fuarın en çok ilgi gören ürünlerinden biri, İstanbul'dan katılan Akdemirs Tekstil'in sahibi Hatice Akdemir'in el yapımı çantaları oldu. Akdemir, "Çantalarımızın en büyüğü 70-80 santimetre ebatlarında, el işçiliğiyle üretilmiştir. En küçüğü ise 15 ila 20 santimetre boyutlarında" şeklinde bilgi verdi. Akdemir, ürünlerine olan ilginin kendilerini memnun ettiğini vurguladı.

Master Shoes Konya Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 19 Ekim Cumartesi gününe kadar açık kalacak. Fuar, ziyaretçilere geniş ürün yelpazesi ve yenilikçi tasarımlar sunarak sektördeki gelişmeleri sergilemeyi amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri