Konya'da 250 yazar okurla buluşuyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11. “Konya Kitap Günleri”, bu yıl da büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11. “Konya Kitap Günleri”, bu yıl da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Selçuklu Kongre Merkezi’nde “Özgürlük İçin Oku” mottosuyla gerçekleştirilen fuar, kitapseverleri birbirinden değerli yazarlarla buluşturuyor.

Fuarın üçüncü gününde, Emel Can, Fatma Çetin Kabadayı, Tayyip Sağ, Ali Ural gibi birçok yazar söyleşileriyle katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Ayrıca, Prof. Dr. Ahmet Göğercin, Tahir Sakman, Vesile Albayrak Sak, Doç. Dr. Yılmaz Seçim gibi isimler de farklı konular üzerine konuşmalar yaptı.

11.Konya Kitap Günleri’nde 1 milyondan fazla kitap, 250 yazar ve 250 yayınevi yer alıyor. Kitapseverler, yazar buluşmaları, imza günleri, paneller, atölye çalışmaları ve çocuklara yönelik etkinlikler gibi dolu dolu bir programla karşılaşıyor.

Fuar, 27 Ekim’e kadar her gün 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Kitap tutkunları, bu eşsiz etkinlikte yerlerini almak için Selçuklu Kongre Merkezi’ne davetli. Özgürlük ve bilginin buluştuğu bu fuarda, kitaplarla dolu bir dünyanın kapıları aralanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri