Konya’da dev şölen başlıyor! Birbirinden ünlü isimler Konya’ya geliyor

Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan Anadolu'nun en büyük kitap fuarı Konya Kitap Günleri kitapseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Birbirinden değerli isimler kitapseverlerle buluşacak

Konya, 19-27 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Anadolu'nun en büyük kitap fuarı Konya Kitap Günleri'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlik, kitapseverleri bir araya getirecek.Bu yıl 11. kez düzenlenen Konya Kitap Günleri, Başkan Uğur İbrahim Altay'ın belirttiği gibi, adeta bir kültür bayramı niteliği taşıyor. Etkinlik, 250 yayınevi ve 250 yazarın katılımıyla toplamda 200 etkinlik sunacak. Geçtiğimiz yıllarda rekor katılımcı sayısına ulaşan fuarın, bu yıl da yüzbinlerce kitap ve seçkin yazarlarla dolu bir program sunması bekleniyor.

ZİYARET SAATLERİ VE ETKİNLİKLER

Kitap Günleri, her gün 10.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar, Türkiye'nin önemli yazarlarını okurlarıyla buluşturacak; konferanslar, seminerler, gösteri ve tiyatrolar gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Konya Kitap Günleri, kitapseverler için unutulmaz bir bayram coşkusu yaratmayı hedefliyor.

ÖNE ÇIKAN İSİMLER

Kitapseverlerin bu yıl da dolu dolu bir program beklediği Konya Kitap Günleri, kültürel etkinliklere katkı sağlamaya devam edecek. Fuar boyunca, birçok değerli yazar ve sanatçı da katılarak okurlarıyla buluşacak. Detaylı program ve katılacak yazarların listesi açıklandı.

İşte Kitap Günleri'ne katılacak isimler;

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri