Konya Mobilyacılar Odası'nda yeni projeler yolda!

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliğiyle geniş kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, esnaflar yoğun ilgi gösterdi.

Açılış konuşmalarını Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı yaptı. Toplantıda, Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Dairesi, İŞKUR, Konya Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Eğitim Merkezi, Selçuk Üniversitesi Teknokent, MEVKA ve Esnaf Odaları Birliği temsilcileri de yer aldı. Katılımcılar, esnafların karşılaştığı güncel sorunlar ve destekler hakkında sunumlar yaparak soru-cevap bölümünde bilgi verdiler.

Başkan Günbaş, toplantının ardından Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Konarılı’ya mesleki eğitim merkezi hakkında bilgi vererek yapılan çalışmalarla ilgili bir gezinti düzenledi. Ayrıca, toplantıda yeni işyerleri projesi hakkında katılımcılara bilgi veren Günbaş, önümüzdeki günlerde esnaflarla tekrar bir araya geleceklerini duyurdu.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı, iş birliği çerçevesinde düzenlenen bu programın önemine vurgu yaparak, Mobilyacılar Odası’na teşekkür etti. Ayrıca, yeni işyerleri projesi için gerekli bilgi ve desteği sağlama sözü verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri