Konya Meram’ın park ve bahçeleri kışa hazırlanıyor

Konya Meram Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesinde park ve bahçelerde kapsamlı bakım çalışmalarına başladı.

Meram Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanındaki parklar, bahçeler, koruluklar ve piknik alanlarında ağaçların bakımını ve ilaçlamasını yaparken, çocuk oyun alanları, kent mobilyaları ve kameriyelerde de onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

BAŞKAN KAVUŞ: “YEŞİL ALANLARIMIZI KIŞA HAZIRLIYORUZ”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yapılan çalışmaların ilçenin yeşil dokusunu koruma ve güçlendirme amacını taşıdığını belirtti. Başkan Kavuş, “Sonbahar bakımları sayesinde park ve bahçelerimiz kışa dayanıklı hale gelirken, ilkbaharda da daha gür ve estetik bir görünüme kavuşuyor. Ağaç budama, yaprak temizliği, çim biçme, gübreleme ve toprak yenileme işlemleri gibi birçok farklı alanda yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

“MERAM’IN YEŞİL DOKUSUNU GÜÇLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Kavuş, Meram’ın yeşil alanlarının korunması adına yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak, “Meram’ı eski ihtişamlı günlerine döndürebilmek için durmaksızın çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin desteği ile ilçemizin yeşil dokusunu her geçen gün daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

Meram Belediyesi, yeşil alanların korunması ve geliştirilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, ilçedeki park ve bahçeler kış mevsimine en iyi şekilde hazırlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri