Konya Bilim Merkezi'nde geleceğin bilim insanları yetişiyor

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya Bilim Merkezi'nde düzenlenen öğretmen çalıştayı ve atölye etkinliklerine katılarak, öğrenci ve öğretmenlerle buluştu, bilimsel eğitim süreçlerinin önemine vurgu yaptı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Konya Bilim Merkezi'nde düzenlenen "Biyoloji Öğretmen Çalıştayı ve Atölye Etkinlikleri"ni ziyaret etti. Çalıştaya katılan öğretmenlerle bir araya gelen Yiğit, verilen eğitimler hakkında bilgi aldı.

Ziyareti sırasında 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin etkinliklerine de katılan Yiğit, öğretmenlerden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ziyaret, öğrenci ve öğretmenler arasında olumlu karşılanırken, bilim merkezindeki eğitimlerin öğrenciler üzerinde nasıl bir etki bıraktığına dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Müdür Yiğit'e ziyaretlerinde Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Barış Demir eşlik etti. Bu ziyaretin, bilimsel eğitim süreçlerinin geliştirilmesine yönelik önemli bir adım olduğu ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri