İYİ Parti Konya Milletvekilinden açıklama

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son günlerde Konya'da meydana gelen bıçaklanma olayı hakkında açıklama yaptı.

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son günlerde Konya'da meydana gelen bıçaklanma olayı hakkında açıklama yaptı.

Karaman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi" Konyamızda 5 sakatlığı olan Çiğdem'in Afgan uyruklu 4 kansız cani tarafından bıçaklanarak öldürüldüğünü ve bir evin atmosferinde kaldığını büyük bir öfkeyle öğrendiğini! Çiğdem kardeşimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum, ama sabırla bekleyemeyeceğim! Çünkü artık Türk milletinin sabır taşını çatlamış, öz yurdunda garipliğe tahammülü kalmamıştır. İnsan olmayı dahi beceremeyen bu vatansız kaçkınlar, toplumsal güvenlik değil aynı zamanda milli beka sorunudur. Daha kaç masum canımızı vermemiz gerekiyor ki bu gerçek anlaşılsın! Kendi ülkelerinde büyüyen sıradan hukuksuzluk ve haydutluğu Türk yurdunda da devam etme hevesinde olan soysuzlara daha ne kadar göz yumulacak? Türk devletinin canına kast eden, doğan, büyüyen toprakları güvensiz hale gelen bu kansızlara sessiz kalmak, suç ortak olmaktır! Şehirlerimizin huzuru, Türk milletinin güvenliği için hemen harekete geçme ve sığınmacı / kaçak problem ülkesinden bölümden sonuçta dek çıkartmak bir seçenek değil, en önemli vatan borcudur!" dedi

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri