Hem hafız hem doktor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Bir Meslek Hafızlıkla Taçlanırsa" programı, Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Bir Meslek Hafızlıkla Taçlanırsa" programı, Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programda Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Salih Selman, hafızlık ve meslek arasındaki denge üzerine deneyimlerini paylaştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bilgehaneler’in hafızlık eğitimindeki rolüne dikkat çekerek, öğrenciler ve ailelerine teşekkür etti.

Başkan Altay, “Konya’nın güzelliği, Konya’nın bereketi bu salonda. Bilgehaneler Türkiye genelinde dikkat çeken bir programa dönüştü. Evlatlarımızın böyle güzel yetişmesine vesile olmak büyük bir şeref” dedi.

Op. Dr. Salih Selman ise hafızlığın önemini vurguladı ve bu yolda karşılaştığı zorlukları aktardı. Selman, “Hafızlığı tüm dünyalıkların 100 katına değişmem. Kalbinizi dinde ve Kur’an’da sabit kılın” ifadelerini kullandı. Hafızlık sürecinde zamanı verimli kullanmanın önemini belirten Selman, “Boş vakit geçirmek mümkün değil, Kur’an öğrenmeden önce böyle yapmıyordum” dedi.

Programa katılanlar, hafızlık ve manevi değerler üzerine ilham verici bir söyleşi ile buluştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri