Görenler gözlerine inanamadı! Bu nasıl ayakkabı?

Konya’da açılan Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı, Türkiye’nin en büyük sandaletiyle dikkat çekiyor.

Konya’da açılan Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı, Türkiye’nin en büyük sandaletiyle dikkat çekiyor. Edu Sandalet İşletme Sahibi Yasin Kulcu, fuar ziyaretçilerinin 200 numara sandaleti görünce önce şaşırdıklarını, ardından bol bol fotoğraf çektirdiklerini belirtti.

Konya TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Master Shoes Konya Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı’nın açılışı, Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Fuara yüzlerce firma katılırken, Kulcu’nun sergilediği dev sandalete yoğun ilgi gösterildi.

Kulcu, 200 numara sandaletin 140 santimetre uzunluğunda, 55 santimetre genişliğinde ve 58 santimetre yüksekliğinde olduğunu, yapımının dört usta ile yaklaşık bir ay sürdüğünü açıkladı. Konya’da daha önce rekor kırılarak 455 numara bir ayakkabı yapıldığını hatırlatan Kulcu, bu denemeden esinlenerek 200 numara sandalet yapmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Fuara katılanların sandaleti gördüklerinde merak ettikleri en yaygın sorunun, “Bunu kim gidecek acaba?” olduğunu ifade eden Kulcu, ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Fuar, 19 Ekim Cumartesi gününe kadar ziyaretçilere açık kalacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri