Eşiniz ölse yeniden evlenir miydiniz ?/ Sokak röportajları / Konya

Anadolu'da Bugün TV ekibi, Konya sokaklarında vatandaşlara "Eşiniz ölse yeniden evlenir miydiniz?" sorusunu yöneltti.


Bazı katılımcılar, evliliğin kişisel mutluluk ve yaşamın devamlılığı için önemli olduğunu vurgularken, diğerleri çocuklarının geleceği ve ahlaki değerler gibi konulara öncelik verdi..

VİDEONUN TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ:



Röportajda yer alan vatandaşlardan biri, "Burada çok bağlayıcı olmaz. Yani üzülmez mi ya üzülür. Üzülmez onu bilemem ama hayatta yaşanması gereken bir gerçek var. Şimdi eşimi ölecek ben evlenmeyeceğim. Yani bunun eşimi çok sevip sevmemekle de bir ilgisi yok ki ya bir ilgisi yok. Ben sonuçta evlenmek istiyorum. Beraber bir şeyler paylaşmak istiyorum. Dünya hayatını o sebepten dolayı evlenmek istiyorum." şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Bir başka vatandaş ise, "Önemli olan Ben veya o öldükten sonra Geride kalan çocuklara yani çocuklarımıza ortak çocuklarımıza. Yanlış bir hareket ya da yanlış bir hayat sunmaması evlenmezdim." diyerek çocuklarının mutluluğunu ön planda tuttuğunu belirtti.

Röportajda yer alan diğer bir vatandaş ise, "Eşimin kalbini yanımda götüremem götüremeyeceğime göre onun için de böyle geçerli benim için de yani yapacak da bir şey yok evlenecek. Yani mantıken ahirette olacağız. Çünkü Hayret herkes aynı yaşta olacak. Dünyadaki kimseden haberin olmayacak ki senin evlenmiş evlenmemiş yaşamış yaşamış bir toprakta başına geldiğinde sadece selam veren insanı tanıyacaksın." şeklinde konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri