Bilkent mezunu Konya'nın meşhur ciğercisi tağşiş yapan firmalara seslendi

Konya'da 21 yıldır hizmet veren Özel Ciğerci firmasının işletme sahibi Mehmet Eşmekaya, basın mensuplarıyla bir araya geldiği etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.

Konya'da 21 yıldır hizmet veren Özel Ciğerci firmasının işletme sahibi Mehmet Eşmekaya, basın mensuplarıyla bir araya geldiği etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. Eşmekaya, Aksaray’ın EŞMEKAYA beldesinde doğduğunu, Bilkent Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olduğunu belirterek, 2003 yılından bu yana aynı mekânda ciğer restoranı işletmeciliği yaptığını ifade etti.

Etkinlikte, ilkini 2018 yılında gerçekleştirdikleri “Basın ile Hasbihal” programlarının üçüncüsünü düzenlemenin mutluluğunu yaşadığını belirten Eşmekaya, pandemi ve diğer zorluklar nedeniyle uzun bir aranın ardından bir araya geldiklerini söyledi. 21 yıllık süreçte, hem Konya halkına hem de turizme katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Eşmekaya, misafirlerin yıllar geçse de aynı lezzeti bulabilmesinin kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.

Eşmekaya, Özel Ciğerci’nin şehrin ilk ciğer restoranı olmasıyla birlikte, sektörde birçok personele eğitim vererek istihdama katkı sağladıklarını da aktardı. İşletmelerinin kar odaklı değil, memnuniyet odaklı bir hizmet politikası yürüttüğünü söyleyen Eşmekaya, kullandıkları malzemelerin kalitesinden ödün vermediklerini belirtti.

Son dönemde sektörde yaşanan olumsuzluklara dikkat çeken Eşmekaya, bazı işletmelerin müşterileri aldatmasına ve sağlıkla oynamasına tahammül edemediğini dile getirdi. “İnsanları aldatmanın, insanların sağlığıyla oynamanın hiçbir haklı sebebi olamaz” diyen Eşmekaya, etik değerlere olan bağlılıklarını vurguladı.

Sözlerini katılımcılara teşekkür ederek bitiren Eşmekaya, “21 yıldır hizmet verme imkânı veren halkımıza minnetlerimi iletmeyi borç bilirim. 22. yılımızda görüşmek dileğiyle” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri