Futbol takımları sezona hazırlanıyor

Beyşehir’i Konya Amatör Süper Grup’ta temsil eden Tokarev Beyşehir Belediyespor, Retay Üzümlüspor ve Huğluspor’un yönetici, teknik ekip ve futbolcuları, Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen birlik yemeğinde bir araya geldi.

Beyşehir’i Konya Amatör Süper Grup’ta temsil eden Tokarev Beyşehir Belediyespor, Retay Üzümlüspor ve Huğluspor’un yönetici, teknik ekip ve futbolcuları, Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen birlik yemeğinde bir araya geldi. Üç takımın kaynaşmasını ve sezon değerlendirmesini amaçlayan bu etkinlikte, gelecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Birlik yemeğine Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Katılımcılar arasında sezon öncesi moral ve motivasyonun artırılmasına yönelik sıcak bir atmosfer hakim oldu.

BAŞKAN YARDIMCISI BALIKLI’DAN TAKIMLARA DESTEK MESAJI

Yemek sonrası bir konuşma yapan Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı, Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın Konya Valisi’nin ilçede düzenlediği programlara katılımı nedeniyle etkinlikte bulunamadığını belirtti ve Başkan Bayındır’ın selamlarını iletti.

Balıklı, üç takımın sezon sonunda ligin zirvesinde yer almasını arzu ettiklerini dile getirerek, “Eminiz ki, sizler sporun gerektirdiklerini yerine getirip, sporun bir kardeşlik olduğunu göstererek centilmenlik çerçevesinde bir sezon geçireceksiniz. Bu konuda hiçbir şüphemiz yok. Sizlere olan güvenimiz tam. Başarılı, sağlıklı, mutluluk dolu ve sakatlıksız bir sezon geçirmenizi temenni ediyoruz. Üç kulübümüzün de başarılarla dolu bir yıl yaşamasını, göğsümüzü kabartmasını diliyoruz. Hangi sırada olduklarının önemi yok, inşallah ilk üçte yer alır ve bu gururu hep birlikte yaşarız,” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, dostluk ve birlik mesajlarının verildiği, gelecek başarı dileklerinin paylaşıldığı bir atmosferde sona erdi. Sezon sonunda tekrar böyle bir kutlama yemeğinde buluşma temennisiyle organizasyon tamamlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri