Başkan Kavuş'tan muhtarlara: Güçlü iş birliği vurgusu!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Meram Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Ziyarette Dernek Başkanı Ahmet Taşdemir, mahallelere hizmetlerinde kendilerine her zaman destek olan Başkan Kavuş’a teşekkür etti. Başkan Kavuş da, muhtarların hizmetlerin hız ve verimliliğindeki önemine vurgu yaparak, “Muhtarlarımızla ortaya koyduğumuz iş birliği sayesinde kazanan Meram oluyor,” dedi.

Başkan Kavuş, “Genel anlamda 19 Ekim, özel olarak ise Meram’da her gün muhtarlarımızın günü. Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.

MUHTARLARIN ÖNEMİ VURGULANDI

Başkan Kavuş, mahallelerin sorunlarını en iyi bilen ve vatandaşlarla yerel yönetimler arasında köprü vazifesi gören muhtarların, hizmetlerde rehberlik eden önemli birer yol arkadaşı olduğunu ifade etti. Muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini hatırlatan Kavuş, “Muhtarlarımızın çözüm arayışlarını her zaman takdirle karşılıyoruz. Hizmet piramidinin temel direği olan muhtarlarımızın çabası, bizim işleyişimize büyük yarar sağlıyor,” dedi.

TAŞDEMİR: “BAŞKAN KAVUŞ DAİMA YANIMIZDA”

Dernek Başkanı Ahmet Taşdemir ise, Meram Belediyesi’nin ve Başkan Kavuş’un her zaman muhtarların yanında olduğunu belirterek, destekleri için teşekkür etti. Taşdemir, “Başkan Kavuş, mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızda daima yanımızda,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, muhtarların hizmetteki rolü ve önemi üzerine yapılan sohbetlerle son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri