7'den 70'e herkes Konya'da kitap şöleninde

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Özgürlük İçin Oku” mottosuyla düzenlenen 11. Konya Kitap Günleri'nde kitapseverlerle bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Özgürlük İçin Oku” mottosuyla düzenlenen 11. Konya Kitap Günleri'nde kitapseverlerle bir araya geldi. Etkinlikte, Bekir Develi’nin “Bizim Hikayemiz” konulu söyleşisi de yer aldı. Başkan Altay, etkinliğin bu yılki temasının Filistin, Kudüs ve Gazze olduğunu belirterek, herkesin okumak için motive olması gerektiğini vurguladı.

Konya Kitap Günleri, 27 Ekim’e kadar Selçuklu Kongre Merkezi’nde, her gün 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Etkinlikte, 1 milyondan fazla kitap ve 250 yayınevi yer alırken, yazar buluşmaları, imza günleri, söyleşiler ve çocuk etkinlikleri de programda bulunuyor. Başkan Altay, kütüphanelerin yoğun ilgi gördüğünü ve Konyalıların okumaya olan hevesinin altını çizdi.

Katılımcılar, bu kültürel şölenin bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Kitap Günleri, 7’den 70’e her kesimden kitapseverin ilgisini çekmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haber Haberleri