Sosyal medyada gündem oldu! Coca Cola'nın adı değişti mi?

Coca Cola'nın isminin değiştiği iddiaları sosyal medyaya bomba gibi düştü. Vatandaşlar tarafından isminin değişip değişmediği araştırılıyor. Peki, isim değişti mi? İşte tüm detaylar...

Burger King'in isminin değişmesinin ardından yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Boykot ürünlerinden biri olan ve İsrail- Filistin Savaşından sonra satışları düşen Coca Colanın isminin değişip değişmediği merak ediliyor. Peki, bu iddialar ne kadar doğru?

SOSYAL MEDYADA YAYILAN GÖRÜNTÜLER

Sosyal medyada paylaşılan bazı görüntülerde, Coca Cola'nın adını ve logosunu değiştirdiği iddia ediliyor. Görüntülerde, Coca Cola'ya ait olduğu söylenen bir markanın tasarımında değişiklik yapıldığı ve üzerine "Ürdün'de üretilmiştir" gibi yazılar eklendiği belirtiliyor. Bu değişikliklerin Türkiye'de de uygulanabileceği öne sürülüyor.

COCA COLA'NIN ADI DEĞİŞTİ Mİ?

Ancak Coca Cola'nın resmi adı ve logosu hakkında şu an için herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Sosyal medyada yayılan bu iddialar, Coca Cola'nın doğrudan adını değiştirdiğini değil, "Crush" isimli bir markanın tasarımında yapılan değişiklikleri kapsıyor. Coca Cola, mevcut isim ve logosuyla satışlarına devam ediyor.

Bu nedenle, Coca Cola'nın kendisinin adını ve logosunu değiştirdiğine dair herhangi bir resmi açıklama veya doğrulama bulunmuyor. Şu an için Coca Cola, eski ismi ve logosuyla piyasada yer almaya devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri