Sancıları artan kadının doğumu metrobüste gerçekleşti

Esenyurt'ta 35 haftalık hamile Hanife Mete, taksi bulamadığı için metrobüse bindi ve doğum yaptı. Eşi Cemal Mete'nin desteğiyle sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getiren Mete ailesi, yeni doğan bebeklerine Yılmaz adını verdi.

Hanife Mete'nin sancıları artınca eşiyle birlikte hastaneye gitmek üzere taksi arayışına girdiği öğrenildi. Taksi bulamayınca saat 08.30’da metrobüse binmeye karar verdiler. Ancak, metrobüs içerisinde doğum sancıları artan genç kadının durumu, İETT şoförü tarafından fark edildi ve sağlık ekiplerine haber verildi. Küçükçekmece Cennet Mahallesi mevkiinde metrobüs, park alanına alındı ve yolcular başka bir araca aktarıldı.

Eşi Cemal Mete’nin yardımıyla doğumunu gerçekleştiren Hanife Mete’ye, İETT şoförü ve güvenlik görevlileri de destek oldu. Doğumun ardından anne ve bebek, sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Necmi Kadıoğlu Hastanesi’ne götürüldü.

Baba Cemal Mete, yaşananları anlatarak, “Eşim ev hanımı, ben mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum. Bu 5. çocuğumuz. Bebeğe ve eşime bir şey olmasından çok korktum. Metrobüs tamamen doluydu. Sağ olsun şoför, yolcuları indirdi ve kenara çekip ambulansın gelmesini bekledik. Zaten ambulans gelmeden doğum gerçekleşti,” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri