PTT 184. yılında 2053 hedefine odaklandı!

Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT, 184. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2053 net sıfır emisyon hedefine yönelik çevre dostu projeleri ve sürdürülebilirlik vizyonuyla dikkat çekti.

23 Ekim 1840 tarihinde haberleşmenin sağlanması amacıyla Posta Nezareti adıyla kurulan ve Türkiye'nin köklü kurumlarından biri olan PTT A.Ş., 184. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. İki asra yaklaşan tecrübesiyle Türkiye'nin iletişim alanındaki en güvenilir aktörü olarak kabul edilen PTT, geçmişten aldığı güçle geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin iletişim ve haberleşme alanındaki temel taşlarından biri olmaya devam ediyor. Hem ulusal hem de uluslararası alanda başarılara imza atan PTT A.Ş., geniş hizmet yelpazesi ve ülke genelinde yaygın iş yeri ağı ile dikkat çekiyor. Posta hizmetlerinin yanı sıra kargo, filateli, bankacılık ve e-ticaret gibi alanlarda da faaliyet gösteren kurum, modern teknolojilerle uyumlu hizmetler sunarak gücünü artırıyor.

"PTT TÜRKİYE'NİN ÖVÜNÇ KAYNAĞI"

PTT A.Ş. Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten, 184. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, PTT'nin Türkiye'nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri olmanın haklı gururunu yaşadığını belirtti. Gülten, "PTT, sadece ülkemiz sınırları içerisinde değil, uluslararası alanda da sektörlerinde öncü bir kurum haline gelerek, küresel iş birlikleri ile Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktadır" dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK VE ÇEVRE DOSTU HİZMETLER

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma ve ülke ekonomisine maksimum katkı sağlama hedefiyle faaliyetlerini sürdüren PTT, çevreye olan sorumluluk bilinciyle de dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2053 yılı net sıfır emisyon hedefine katkı sağlamak amacıyla, PTT elektrikli araç filosu ve çevre dostu projeleriyle sürdürülebilir adımlar atıyor.

KRİZ ZAMANLARINDA DA YANINDA

PTT A.Ş., 184 yıllık tarihinde üstlendiği kritik görevleri başarıyla yerine getirirken, son yıllarda yaşanan küresel sağlık krizi ve deprem gibi olağanüstü durumlara rağmen hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor. Personelinin özverili çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt veren PTT, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri