Köydeki yaşlı aileye taşlı saldırı! Görüntüler şok etti

Sinop'un Dikmen ilçesine bağlı Büyükkızık köyünde yaşayan 70 yaşındaki Kasım Karagöz ve ailesi, komşu çocukları tarafından sürekli taşlarla saldırıya uğruyor.

Sinop'un Dikmen ilçesine bağlı Büyükkızık köyünde yaşayan 70 yaşındaki Kasım Karagöz ve ailesi, komşu çocukları tarafından sürekli taşlarla saldırıya uğruyor. Aile, bu durumdan büyük korku ve endişe duyuyor.

Olayın tanığı Zeynep Karagöz, cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde, komşu çocuklarının taşları aileye doğru fırlattığı görülüyor.

Saldırılardan ötürü büyük bir tehdit altında olduğunu belirten aile, "Bizim köyümüz küçük bir köy. Köyde 3-5 hane var. Komşumuzun 6 çocuğu var ve bu çocukları aileleri kışkırtarak bizim ailemizi taşlatıyorlar. Köyün 200-300 metre dışındaki harman yerinde çocuklarına taş attırıyorlar. Babam 70 yaşında, ya ona ya da engelli kardeşime bir taş gelse ölümle sonuçlanabilir. Bunun tersi de olabilir, babam sinirlenip bir çocuğa zarar verirse, başımız belaya girecek” şeklinde konuştu.

Ailenin avukatı Birol Karagöz, yetkililere başvurduklarını ancak henüz sonuç alamadıklarını söylüyor. Muhtar Metin Yavuz ise iki aile arasında daha önce de benzer sorunlar yaşandığını ve çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade ediyor.

Aile ise yaşanan bu olayların bir an önce çözülmesini ve güvenliklerinin sağlanmasını talep ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri