Konya'da bir ilçede iki kadın muhtar!

Konya'nın Sarayönü ilçesinde, iki kadın muhtar, görevde oldukları mahallelerde en iyi hizmeti sunmak için azimle çalışıyor.

Konya'nın Sarayönü ilçesinde, iki kadın muhtar, görevde oldukları mahallelerde en iyi hizmeti sunmak için azimle çalışıyor.

Ertuğrul Mahallesi Muhtarı 69 yaşındaki Kadriye Özer, görevinin birinci dönemi olmasına rağmen büyük bir istekle mahalle için çeşitli projeler yürüttüğünü belirtti. Boş durmayı hiç sevmediğini vurgulayan Özer, “Küçük yaştan itibaren hep çalışma hayatının içindeyim. Mahalleme kadın elinin değmesini istedim, iki kadın sırt sırta vererek bu yolda ilerledik. Mahalle halkımın da büyük desteğiyle bu başarıyı elde ettim” dedi.

Diğer yandan, Taşkent ilçesindeki Şıhlar Mahallesi Muhtarı Ayşe Metin Karabulut ise üç dönemdir mahallesine hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Karabulut, mahallelinin sıkıntılarını çözmek için elinden geleni yaptığını belirterek, “Bu işi severek, isteyerek yapıyorum. Mahallem beni nereye kadar isterse, adayım” diye konuştu.

Kadın muhtarlar, çalışmalarıyla örnek teşkil ederek, mahallerinin gelişmesine katkı sağlamayı sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri