Cumhurbaşkanı: Bu ülkede konuşacak en son kişi Kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda terörün olmadığı bir Türkiye için birlik çağrısında bulunarak, "Bir olalım, iri olalım, diri olalım" dedi ve FETÖ ile mücadelenin süreceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de terörün olmadığı bir geleceği inşa etme hedeflerini vurguladı. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesi gerektiğini belirtti.

Erdoğan, "İç cephemizi kuvvetlendirmeye çalışıyoruz. 85 milyona gelin, bir olalım, iri olalım, diri olalım" ifadelerini kullandı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüyle ilgili olarak, "Sonu insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur" dedi ve FETÖ ile mücadelenin örgüt tamamen tasfiye edilene kadar süreceğini vurguladı.

Konuşmasında, 12 evladımızın canına kast edenlerin hesabının en ağır biçimde sorulacağını belirten Erdoğan, özel sağlık kuruluşlarının ücretleriyle ilgili vatandaşların şikayetlerine de değindi. "Bunların üzerine kararlılıkla gideceğiz. Türkiye dünyanın en iyi sağlık sistemlerinden birine sahiptir" dedi.

Geçmişteki darbe girişimlerine atıfta bulunan Erdoğan, "Tankların arasında kaçan korkaklar, milletin direnişini izlerken biz darbecilere meydanları dar ettik" ifadesini kullandı. Ayrıca, Türkiye'ye ihanet edenlerin akıbetinin ne olacağını da vurgulayarak, "Hep birlikte terörün olmadığı bir ülke inşa edelim" çağrısında bulundu.

Son olarak, sosyal medyada eleştirilere yanıt veren Erdoğan, "Bu ülkede sağlık hizmetleriyle ilgili konuşacak en son kişi Kılıçdaroğlu'dur" diyerek CHP eski genel başkanına tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri