Cinsel istismara uğrayan Sıla bebek için korkunç gelişme: Durumu kritik!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismar ve şiddete uğrayan 2 yaşındaki Sıla Y., 28 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. Durumu kritikleşen minik Sıla'nın ilaçlara tepki vermediği bildirildi.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cinsel istismar ve şiddete uğrayan 2 yaşındaki Sıla Y., Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde entübe halde tedavi görüyor. 28 gündür yaşam mücadelesi veren minik Sıla’nın ilaçlara artık tepki vermediği ve durumunun kritik olduğu bildirildi.

Küçük Sıla’nın tedavisi yoğun bakımda devam ederken, ailesi ve yakınları hastane önünde umutla bekliyor. Olayla ilgili soruşturma kapsamında anne Bakiye Y. ve komşu çocukları dahil 5 kişi tutuklandı.

Sıla’nın teyzesi Aslı Tatar, doktorlarla yaptıkları görüşmede, "Sıla artık ilaçlara da tepki vermiyor. Durumu her geçen gün daha da kritikleşiyor. Ancak kalbi attıkça bir umut var," dedi. Gözyaşları içinde, "Her telefon çaldığında, ‘Acaba Sıla’dan bir haber mi geldi?’ diye yüreğimiz ağzımıza geliyor," diye ekledi.

Tatar, hastane ortamında yalnız hissettiklerini ve Sıla için herkesin duyarsız kaldığını vurgulayarak, "Sıla can çekişiyor. Her gün doktorlardan kötü haber alarak canımız yanıyor," ifadelerini kullandı. Sıla için umutların azaldığı bu zor süreçte, aile sağlığı ekiplerinin çabalarına minnettar olduklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri