Cem Garipoğlu’nun mezarında yeni gelişme! Güvenlik önlemleri artırıldı!

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına hazırlanırken, polis ekipleri Karacaahmet Mezarlığı’nda güvenlik için nöbet tutuyor. 3 Ekim'de gerçekleştirilecek açılışta, kemik örnekleri ile kimlik eşleşmesi yapılacak.

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için hazırlıklar başladı. 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Karacaahmet Mezarlığı’ndaki mezarın açılacağına dair karar verildi. Münevver Karabulut’u 2009 yılında öldüren Garipoğlu’nun cenazesi, 10 Ekim 2014 tarihinde kaldığı hücrede ölü bulunmuştu. Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığına dair iddialar üzerine Karabulut ailesi, fethi kabir işlemi yapılmasını talep etti.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, talebi kabul ederek Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na mezarın açılması için talimat verdi. Mezardan alınacak kemik örnekleri ile kimlik eşleşmesi yapılacak.

Bu süreçte, mezarlıkta güvenlik önlemleri artırıldı ve polis ekiplerinin Cem Garipoğlu’nun kabrinin bulunduğu bölgede nöbet tuttuğu görüldü. Olay, Münevver Karabulut’un ailesi ve kamuoyunda büyük bir merakla takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri