Bakan açıkladı! Yenidoğan Çetesi çökertildi mi?

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Yenidoğan çetesi" hakkında açıklamalarda bulunarak, suçluların ve suç isnat edenlerin tutuklandığını duyurdu.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Yenidoğan çetesi" hakkında açıklamalarda bulunarak, suçluların ve suç isnat edenlerin tutuklandığını duyurdu.

Bakan Memişoğlu, "İnsanlıktan nasibini almamış kişiler bunlar. Gerçekten canice ve kabul edilemeyecek bir çete. Biz bunun her zaman peşinde olduk ve olacağız. Yanlış uygulamalara izin vermeyeceğiz. İlgalite ile mücadele ve yanlış uygulamalar ile mücadele, insan hayatı ile ilgili bir mücadeledir. Biz hep peşinde olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Sürecin, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nün ihbarı ile başladığını belirten Bakan, "Mayıs 2023’te başlayan bu süreçte suçlular, suç isnat edenler tutuklandılar" diye konuştu.

"Devlet olarak gerekeni yapıyoruz" diyen Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İstanbul Emniyeti ve İçişleri Bakanlığı'nın iş birliğiyle ilgaliteyi engellemek için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Bakan Memişoğlu, vatandaşların sağlığını tehdit eden suç unsurlarına karşı tüm önlemlerin alındığını belirterek, kamuoyuna güvence verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri