AFAD Genel Müdürlüğü'nden kapsamlı açıklama

AFAD Genel Müdürlüğü, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yaşanan asrın felaketinin ardından yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

AFAD Genel Müdürlüğü, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yaşanan asrın felaketinin ardından yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamada, felaketin tüm Türkiye’yi derinden sarstığı ve milletin büyük bir üzüntü yaşadığı ifade edildi.

Devletin tüm imkanlarının seferber edildiği belirtilen açıklamada, "Aziz ve asil milletimiz tarihte birçok defa yaptığı gibi yeniden kenetlendi, bir ve beraber oldu" denildi. AFAD, kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ve özel teşebbüslerin afet bölgesinin yeniden ayağa kalkması için gece gündüz demeden büyük bir gayret gösterdiğini aktardı.

Açıklamada, güvenli afet konutlarının yeniden yükseldiği ve afetzede vatandaşların huzur içinde yaşamaya başladığı vurgulandı. Ayrıca, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın mutluluk sesi duyuluyor" ifadesi kullanıldı. Bu gelişmeler, afet bölgesinde yaşamın normale dönmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri