MHP Lideri Bahçeli'den Sinan Ateş davası için sert çıkış! "Hakkımı helal etmiyorum..."

MHP Grup toplantısında konuşma yapan MHP lideri Devlet Bahçeli Sinan Ateş davası için, "hakkımı helal etmiyorum" dedi. Detaylar haberimizde...

1 Temmuz'daki davaya sadece avukatlarımız katılacaktır. Bunun dışında kimse bulunmayacaktır. MHP'yi bir cinayet ile suçlayanlara bu can bu bedende olduğu sürece hakkımı helal etmeyeceğim, hepsiyle hem bu dünyada hem mahşerde tek tek hesaplaşacağım. Pensilvanya hukukunun değil Türkiye hukukunun geçerli olduğunu göreceğiz. Köklerini kurutmak bizim için an meselesi.

(DEM Partililerin 'Yaşasın Portekiz' paylaşımı)

Milli takımımız yarın akşam kader müsabakası olan Çekya maçında evlatlarımız ter dökecek. Yenseler de yenilseler de hepsinin gözünden öpüyorum. Ay yıldızlı formamızı taşıyan evlatlarımız Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmekte. Arda Güler evladımıza yapılan tartışmaları takip ettim; Arda'nın paylaştığı gibi Türk'e durmak yakışmaz. Futbolda yenmek de vardır yenilmek de.

DEM'lilerin 'Yaşasın Portekiz' paylaşımı tam bir namussuzluktur. İhanet nasıl da gönülleri kapatıyormuş. Bu hain emekli maaşı alıyorsa kesilmesi vatandaşlıktan çıkarılması tek seçenektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri