Aydemir Akbaş öldü mü? Kaç yaşında ve nereli?

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş, dün evinde baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırılmış, haberi yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses duyurmuştu. İşte detaylar...

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş, dün evinde baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırılmış, haberi yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses duyurmuştu.

Yoğun bakım haberleri ardından sosyal medyada birçok kişi Aydemir Akbaş'ın öldüğüne dair paylaşımda bulundu, gerçek ise başka çıktı.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Aydemir Akbaş, evinde baygın bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldı. Daha önce iki kez kanseri yenen 88 yaşındaki oyuncu, üçüncü kez kanserle mücadele ediyor.

ENTÜBE EDİLDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Yoğun bakıma alının oyuncu Aydemir Akbaş'ın entübe edildiği öğrenildi. 2. Sayfanın haberine göre, ölüm iddiaları gerçeği yansıtmıyor, usta oyuncu Aydemir Akbaş entübe edildi.

Aydemir Akbaş Kimdir?

Aydemir Akbaş, Türk sinema, tiyatro ve televizyon oyuncusu, senarist ve yönetmendir. 25 Şubat 1936 tarihinde İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde Fransız Dili ve Edebiyatı okudu. Akbaş, kariyerine tiyatro ile başlamış, sonrasında sinema ve televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Aydemir Akbaş Öldü mü, Kaç Yaşında?

Aydemir Akbaş, hala hayattadır. 2024 yılı itibarıyla 88 yaşındadır ve zaman zaman televizyon programlarına konuk olarak katılmakta ve sanat hayatına dair anılarını paylaşmaktadır. Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen, sanat dünyasına olan ilgisi ve katkıları devam etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri