Akım diyerek herkes bu oyuncağı istiyor ama fiyatı dudak uçuklatıyor

Popüler kültürle beraber gelen akımlar her geçen gün artıyor. Yeni bir akım var ki fiyatı dudak uçuklatıyor. Detaylar haberimizde...

Son günlerde sosyal medyada akım haline gelen Misfittens peluş oyuncakları, “If I Fits, I Sits” sloganıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

12 Farklı Kedi Karakteri Bulunuyor

Misfittens peluş oyuncakları, farklı kedi türlerini temsil eden 12 uyumsuz karakter içeriyor. Himalaya kedisinden Tekir kedisine, Calico kedisinden diğer türlere kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan bu oyuncaklar, TikTok ve Instagram'da büyük bir ilgi görüyor. Özellikle gençler arasında popüler olan bu peluş oyuncaklar, sevgililere veya kendilerine hediye olarak tercih ediliyor.

Misfittens peluş oyuncaklarının fiyatı 600 TL ve daha fazla

Sosyal medyada hızla yayılan bu akım, oyuncakların stoklarının tükenmesine neden oldu. Birçok satış noktası ve e-ticaret sitesinde Misfittens oyuncakları bulunamaz hale geldi. oyuncakların fiyatı ise 600 TL ve üzeri olarak değişiyor.

Popüler Kültür ve Tüketim giderek artıyor

Misfittens peluş oyuncakları gibi akımlar, sosyal medya üzerinden hızla yayılarak büyük bir tüketim çılgınlığına dönüşebiliyor. Bu durum, günümüz kültürünün ve tüketim alışkanlıklarının ne kadar hızla değişebildiğini gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri