TOKİ'de yüzde 25 indirim fırsatı! Son başvuru bugün!

TOKİ, 2023 Temmuz öncesinde ev ve iş yeri satın almış olanlara yönelik düzenlediği yüzde 25 indirim kampanyasının son gününe ulaştı. Kampanya, bugün itibarıyla sona eriyor.

TOKİ, 2023 Temmuz öncesinde ev ve iş yeri satın almış olanlara yönelik düzenlediği yüzde 25 indirim kampanyasının son gününe ulaştı. Kampanya, bugün itibarıyla sona eriyor.

Kampanyadan, borç bakiyesini tamamen kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabiliyor. Bu kişiler, borç bakiyelerinin en az yüzde 25’ini peşin ödeyerek indirimden kısmi olarak faydalanma imkanına sahip.

SON BAŞVURU TARİHİ BUGÜN

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında ilgili bankalara başvuruda bulunabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında indirim oranından yararlanmak mümkün olmayacak.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki alıcıların, başvuru tarihi itibarıyla borç kapatma işlemlerinin yapıldığı aya ait taksit ödemelerini gerçekleştirmiş olması gerekiyor. Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu bulunmaması şartı da aranıyor.

Kampanyadan, geri ödeme taksitleri en geç 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları yararlanabilecek. Taksit sayısı 12 ay veya daha az kalan alıcılar indirim kampanyasından faydalanamayacak.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri