Meram Belediyesi’nden dev satış! 64 milyonluk market satılıyor

Konya Meram Belediyesi, Aşkan Mahallesi’nde yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan 827 metrekare büyüklüğündeki depolu market niteliğindeki gayrimenkulü ihale ile satacak.

Konya Meram Belediyesi, Aşkan Mahallesi’nde yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan 827 metrekare büyüklüğündeki depolu market niteliğindeki gayrimenkulü ihale ile satacak. 64 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarılacak olan taşınmaz için 1.920.000 TL geçici teminat bedeli belirlenmiştir. İhale, 30 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 15.00'te Meram Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilecek.

İHALE SÜRECİ VE BAŞVURU ŞARTLARI

İhaleye katılacak gerçek ve tüzel kişilerden belirli belgeler isteniyor. Şartname ve ekleri, 5.000 TL bedel karşılığında Meram Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden temin edilebilecek. Teklifler en geç 30 Ekim 2024 saat 14.30'a kadar belediyeye teslim edilmeli. Posta yoluyla gönderilecek tekliflerin de aynı saate kadar ulaşmış olması gerekiyor.

ÖDEME KOŞULLARI

İhale bedelinin 1/12’si ve damga vergisi peşin ödenecek. Kalan tutar 11 eşit taksitte tahsil edilecek. Taksitlerin her ay sözleşme tarihine göre belirlenen günde ödenmesi gerekiyor.

Meram Belediyesi, ihaleyi yapma veya yapmama konusunda tam yetkiye sahip olup, satış süreci 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde yürütülecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri