Yılın son güneş tutulması 2 Ekim'de gerçekleşecek!

2 Ekim'de gerçekleşecek olan yılın son güneş tutulması, 7 yıl sürecek kadersel etkiler getiriyor. İlişkilerde hoşgörü ve adaletin önemine dikkat çekilirken, en çok etkilenecek burçlar Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeç olarak belirtildi.

Yılın son güneş tutulması, 2 Ekim’de akşam 21.46’da Terazi burcunda gerçekleşecek ve 7 dakika sürecek. Bu tutulmanın, önümüzdeki 7 yıl boyunca etkili olacağı belirtiliyor. Sabit yıldızının etkisiyle zenginlik, şan ve şöhretin yanı sıra ilişkilerde hoşgörülü ve adaletli olmanın önemine dikkat çekildi.

Etkilerinin en çok hissedileceği gün 21 Aralık olarak öngörülürken, 2025 başında kadersel değişimlerin tetikleneceği ve 25 Mart'ta tam olarak hissedileceği belirtildi. Ülkemizde uluslararası ilişkiler, yöneticiler ve askeri konuların gündeme gelebileceği ifade ediliyor. En çok etkilenecek burçlar ise Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeç olarak sıralanırken, ikizler ve yay burçları şanslı burçlar arasında yer alıyor.

Venüs'ün Akrep burcundaki konumu, ilişkilerde kıskançlık ve baskılardan uzak durulması gerektiğini vurguluyor ve toksik ilişkilerin sona erebileceğini gösteriyor. 2018 yılında yaşanan olayların benzerlerinin yeniden gündeme gelebileceğine dikkat çekiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri