Yabancı uyruklu şahsın cansız bedeni! Bakın nerede çıkmış...

Zeytinlikteki gübrede cansız bedeni bulunan Suriyeli kadının kocası için kırmızı bülten...

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçen yıl bir zeytin bahçesinde hayvan gübresi içinde bulunan Suriye uyruklu kadının cinayet zanlısı kocası için kırmızı bülten çıkarıldı.

2023 yılının Ocak ayında Yeniköy Mahallesi'ndeki bir zeytin bahçesinde hayvan gübresi siparişi veren B.S., gübreyi serperken kepçeye bir şeyin takıldığını fark etti. Kepçeyi aşağı indirdiğinde ise gübreler arasında bir ceset gördü ve durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, incelemelerinin ardından cesedin Suriye uyruklu 24 yaşındaki E.B.'ye ait olduğunu ve boğazının kesilerek öldürüldüğünü tespit etti.

E.B. ve kocası K.Y., cinayetin gerçekleştiği çiftlikte çalışıyordu. Olaydan 2 ay önce çiftlikten ayrılan E.B.'nin, yaklaşık 2 ay önce kocası tarafından öldürülmüş olabileceği ve olaydan sonra da çiftlik sahibini arayarak işi bıraktıklarını ve Orhangazi'den ayrıldıklarını söylediği ortaya çıktı.

K.Y.'nin bulunması için jandarma ekipleri özel bir ekip kurdu ve Türkiye'de ve sınır ötesinde çalışmalar yürüttü, ancak zanlıya ulaşılamadı.

Orhangazi Cumhuriyet Başsavcısı Enis Tekgül, dosyayı yeniden ele aldı ve K.Y.'nin yakalanması için kırmızı bülten çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Polis ve Adliye Haberleri