Taksinin çalınma anı kameralara yansıdı!

İzmir’in Konak ilçesinde, durakta müşteri bekleyen bir taksi çalındı. Taksinin çalınma anları ve yaşanan boğuşma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, durakta bekleyen taksici Abdullah S., aracının anahtarını üzerinde bırakırken, taksiyi uzaktan takip eden bir kişi bu durumu fırsat bilerek araca yanaştı. Şüpheli, hemen taksiye bindi. Taksici Abdullah S. durumu fark edip araca doğru koşarak şüpheliye müdahale etmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı.

Taksiyi kaçıran şahıs, yaklaşık bir saat boyunca İzmir sokaklarını turlayarak trafiği birbirine kattı. Bu süre zarfında polisleri gören şüpheli, şapkasını indirerek gizlenmeye çalıştı. Konak Tüneli’ne geldiğinde ters yöne saptı. Tünelden ters yöne giren şahıs, aracın hareket halindeyken taksiden atlayarak kaçtı.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar, içinde sürücü olmayan taksiyi görünce neye uğradıklarını şaşırdı. Bu sırada başka bir taksi şoförü, kaçan aracı durdurmak için peşinden koşarak frene basmayı başardı. Tüm bu olaylar, taksinin iç kameralarına saniye saniye kaydedildi.

İzmir Emniyeti, taksiyi çalan şahsı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Polis ve Adliye Haberleri