İzmir’de ilginç olay! Uyuşturucu tacirleri pes dedirtti

İzmir'in Aliağa ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, oyuncak ayıcık içerisine gizlenmiş halde uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir’in Aliağa ilçesinde gerçekleştirilen narkotik operasyonlarında, oyuncak ayıcık içerisine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Son 10 günde yapılan 3 ayrı operasyonda toplamda çok sayıda uyuşturucu madde ve düzeneği ele geçirilirken, 6 şüpheli tutuklandı.

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aliağa Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla ilçede yoğun bir çalışma yürüttü. İlk operasyonda, İstanbul’dan Aliağa’ya uyuşturucu madde sevk edeceği belirlenen K.S. isimli şüpheli, otobüsten indikten sonra polis tarafından durduruldu. K.S., polisin kendisini yakaladığını anlamasının ardından üzerinde bulunan uyuşturucu maddeyi teslim etti.

Polis ekipleri, K.S.’nin eşyasını almak üzere otobüse gelen N.D. isimli kadını da durdurdu. Kadının elindeki poşetten çıkan oyuncak ayıcığın içindeki uyuşturucu madde, yaklaşık 10 gram sentetik kannabinoid olarak belirlendi. Bu maddenin, çoğaltılarak 100 kat fazla uyuşturucu elde edilebileceği ifade edildi.

İkinci operasyonda, bir villanın üst katında uyuşturucu madde ticareti ve imalatı yapıldığı tespit edildi. Yapılan aramada 20 kök hint keneviri, 230 gram skunk maddesi, 14 adet uyutucu nitelikli yeşil reçeteye tabi hap ve uyuşturucu yetiştirmek için çeşitli düzenekler ele geçirildi. Bu olayla ilgili H.G. ve M.G. adlı şüpheliler gözaltına alındı.

Son operasyonda ise A.A.’nın adresine yapılan baskında 131 adet ecstasy hap, 107 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu hap ve metamfetamin bulundu. Olayla ilgili A.A., E.K. ve H.İ.K. adlı üç şüpheli yakalandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Polis ve Adliye Haberleri