Vekil Altunyaldız,  Hüyük’ü ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Hüyük’ü ziyaret etti.

Vekil Altunyaldız,   Hüyük’ü ziyaret etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Altunyaldız gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Hüyük İlçe Başkanlığımızda teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla buluştuk.

vekil-altunyaldiz-huyuku-ziyaret-etti.jpg

Hüyük İlçe Başkanımız Muammer Karaaslan ile birlikte Belediye Başkanımız Mehmet Çiğdem’i ziyaret ettik ve ilçemizde yürütülen yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunduk.  Hüyük Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarımız ile bir araya geldik. Kovid-19 salgını döneminde kıymetlerini bir kez daha anladığımız sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum. Hüyük ilçemizde faaliyet gösteren Balık İşleme Tesisi’ni ve Çilek İşleme Merkezi’nde emek veren üreticilerimizi ziyaret ettik.

vekil-altunyaldiz-huyuku-ziyaret-etti-001.jpg

Tüm dünyada önemi giderek artan su ürünleri yetiştiriciliği, aynı zamanda sürdürülebilir gıda temini ve çevresel kalkınma sürecinde de büyük öneme sahip. Besleyici gıdaları herkes için erişilebilir kılan sürdürülebilir gıda sistemi aynı zamanda yerel üretim ve dağıtım altyapılarını teşvik ediyor. Üreticilerimize kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. Seyit Ahmet Özkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.