Usta ve Etyemez sahadaydı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi

Usta ve Etyemez sahadaydı
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Çumra’da sulama kanallarına incelemelerde bulunurken, suyun adil bir şekilde çiftçilere ulaştırılmasına yönelik çalışmalara dair bilgi aldı. Ardından Usta ve Etyemez, Konya Şehir Hastanesi’ne giderek, sağlık çalışanı annelerin Anneler Günü’nü tebrik ettiler.

usta-ve-etyemez-sahadaydi.jpg

“SUYUMUZU DOĞRU YÖNETMELİYİZ”

İşbirliği içerisinde suyun doğru ve adil bir şekilde yönetilmesinin önemine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Konya ovamızın sulamasında kanal varlığı ile önemli bir yeri olan Çumra ilçemizde incelemelerde bulunduk. Suyumuzu hakkaniyetli ve yeterli şekilde çiftçilerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. İşbirliği içinde suyumuzu doğru yönetmeliyiz. Konya heyetimizle Sulama Kooperatifleri Birliği’nde suyun yönetimi ile ilgili tedbirler ve planlamalar toplantımızı muhtarlarımızın da katılımıyla gerçekleştirdik. Suyumuzun verimli yönetimini ancak birlikte üstleneceğimiz sorumluluklarla sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

usta-ve-etyemez-sahadaydi-002.jpg

“VERİMLİ VE TASARRUFLU SULAMA ÜZERİNE KONUŞTUK”

Çumra ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Leyla Şahin Usta ile birlikte Konya Ovamızın sulanmasında önemi büyük olan Çumra’daki sulama kanallarında incelemelerde bulunduk. Suyun verimli ve tasarruflu kullanımı, adil şekilde çiftçilerimize ulaştırılması için yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Lokman Özturhan, Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca ve Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte Ova Sulama Birliği’ni ziyaret ettik. Verimli ve tasarruflu sulama üzerine yapılması gerekenleri konuştuk” ifadelerine yer verdi.

usta-ve-etyemez-sahadaydi-001.jpg

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ”

Usta ve Etyemez gün içerisinde gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Konya Şehir Hastanesi’ne giderek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Sağlık çalışanı annelerin Anneler Günü’nü tebrik ettiklerini ifade eden Usta, “Açıldığı günden itibaren gerek sunduğu imkanlar gerekse kapasitesi ile hastalarımıza şifa olan Konya Şehir Hastanemizi ziyaret ettik. İl Sağlık Müdürümüz ve hastane yönetimimizden Şehir Hastanemize dair bilgiler aldık, istişareler gerçekleştirdik. Konya Şehir Hastanemizde nöbette olan sağlık çalışanı ‘annelerimizi’ ziyaret ettik. Birer anne olarak bu zor günlerde bizler için fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.