Usta: Üstünlerin hukuku Avrupa'dan 'Büyük ve Güçlü Türkiye'ye'

Yıllar önce AİHM( Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi) tarafından başörtüsü için aleyhinde karar verilen AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 3 yıl önce Avrupa Konseyinde oy kullanarak, AİHM’e hâkim seçtiği o güne ait fotoğrafını paylaştı.

Usta: Üstünlerin hukuku Avrupa'dan 'Büyük ve Güçlü Türkiye'ye'
Yayınlanma:
Güncelleme:

Daha önce AİHM'e başvurmuş ve aleyhinde karar verilmiş birisi olarak hukuk mücadelesini sonuna kadar devam ettiren AK Parti Konya Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, mücadelesinden hiçbir zaman vazgeçmedi.

Yıllar önce başörtülü okuma hakkı engellenmiş bir öğrenci olarak hukuk mücadelesini hep devam ettiren Usta,  başörtülülerin okula dahi alınmadığı bir süreçten başörtülü milletvekillerinin  Türkiye'yi Avrupa Konseyinde temsil ettiği bir döneme gelindiğine dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve iradesinde "üstünlerin hukuku Avrupa'dan" Büyük ve Güçlü Türkiye'ye" ifadelerine yer verdi. 

Yıllar önce Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde görev yapacak hakimlerin belirlenmesinde oy kullanmanın heyecanını yaşayan Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu heyecanını bir kez daha gururla yaşadı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.