Usta, Etyemez ve Bektaş’tan ortak mesaj: İyi ki varsın Eren

AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta, Halil Etyemez, Selman Özboyacı ve CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, 4 yıl önce Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen sıcak temas esnasında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü andı. Usta, Etyemez ve Bektaş, “İyi ki varsın Eren” mesajı paylaştı

Usta, Etyemez ve Bektaş’tan ortak mesaj: İyi ki varsın Eren
Yayınlanma:
Güncelleme:

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen sıcak temas esnasında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül, tüm Türkiye’de rahmetle anılıyor. AK Parti Konya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez,  AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Barış Bektaş, 4 yıl önce şehit edilen Eren Bülbül’ü andı.

“BU VATAN SİZİ UNUTMAYACAK”

AK Parti Konya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber. 15 yaşında terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit olan Eren Bülbül evladımızı ve ona bedeniyle siper olan şehit astsubay Ferhat Gedik’i rahmetle anıyorum. Bu vatan sizi unutmayacak. İyi ki varsın Eren” ifadelerini kullandı.

“VATANIMIZIN YİĞİT EVLATLARI”

Eren Bülbül’ün asla unutulmayacağını vurgulayan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Vatanımızın yiğit evlatları, sizleri unutmadık, unutmayacağız. Hain terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu, 4 yıl önce 15 yaşında şehadet şerbeti içen Eren Bülbül’ü ve ona bedenini siper eden kahraman astsubay şehit Ferhat Gedik’i rahmet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.

“YILLAR GEÇSE DE YÜREĞİMİZDE BÜYÜYECEKSİN”

Bülbül’ün küçük yaşta vatan ve millet sevgisini herkese gösterdiğini ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “15 yaşında vatan ve millet sevdasını bize gösteren yiğit çocuk Eren Bülbül ve onu korumak isterken can veren Ferhat Gedik’i rahmetle yad ediyorum. Yıllar geçse de sen yüreğimizde büyüyeceksin. İyi ki varsın Eren Bülbül” diye konuştu.

“ÖMRÜNÜN BAHARINDA ŞEHİT DÜŞTÜ”

Bülbül’ün şehadetinin 4. Yılı dolayısıyla açıklamalarda bulunan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “4 yıl önce hain terör örgütü saldırısıyla, ömrünün baharında şehit düşen kahraman evladımız Eren Bülbül’ü ve Eren’e kendini siper eden şehidimiz Başçavuş Ferhat Gedik'i saygı ve rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi. Fatih Talayhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.