SP Ankara Milletvekili Doğan, Konya'da konuştu: Bu işte geç kaldık

Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, "Depremin bedeli ülkemize ağır oldu. Mevcut iktidar 100 milyar dolarlık bir faturayı Türk milletine sundu. Yaralar ağır olurken ayağa kalkmakta geç kaldık" dedi.

SP Ankara Milletvekili Doğan, Konya'da konuştu: Bu işte geç kaldık
Yayınlanma:

Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, Konya’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Doğan, "Depremin bedeli ülkemize ağır oldu. Mevcut iktidar 100 milyar dolarlık bir faturayı Türk milletine sundu. Yaralar ağır olurken ayağa kalkmakta geç kaldık. Bir çok hal yönetimi milletimize mâl ediyorlar. Tedavi belli AK Parti bunu hep yapıyor tedavi yöntemi; Zam yapacaksın, Milli olan alanları satacaksın ve para basacaksın. Vatandaşlarımıza bu durum farklı açıdan yansıyor. Konyamız şuan çok güzel sanayileşme var. Konyamız artı büyük bir tarım şehri ama sıkıntılar var. Çiftçi geçtiğimiz dönem mahsüllerini satamadı. Mısır fiyatları dipte kaldığı için üretici isyan etti. Herkes başının çaresine kendisi bakmaya çalıştığı zaman sıkıntı çıkıyor. Su sorunu Konya için büyük bir problem. Kayıtlı 23 bin kayıt dışı 62 bin su kuyusu var. Devletin asli vazifesi sorun çözmek değil sorun yaşanmasın diye tedbir almaktır" ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen programda konuşan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise şu görüşleri paylaştı:

İktidarımız dönemindeki hizmetler efsane olarak anılır. Hem şehrimiz açısından yani yerel anlamda da ciddi olarak belediyeciliğin kitabı yazılmıştır. Şu andaki mevcut belediyeler de hala o günü hala o günün ortaya konulan hizmetlerle hizmetleri devam ettirmeye çalışmaktalar. Geçenlerde gündeme getirdim; Bir tatlı su hizmeti bile hakikaten yadsınamayacak bir hizmet.

Vatandaşlar 21-22 senede ciddi manada yoruldu. Konya zaten suda, ekmekte en ucuz şehirdi. Konya’yı yeniden ulaşımda suda ve ekmek de en ucuz şehir haline getireceğiz. Seçimlerde büyük oranda iktidara gelerek ülkemizi tekrar rahatlatacak, müreffeh hale getirecek çalışmaları ortaya koyacağız.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.