Özboyacı, Teksan Sanayi Sitesi’nde esnaflarla buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte Teksan Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi.

Özboyacı, Teksan Sanayi  Sitesi’nde esnaflarla buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Özboyacı, “Karatay İlçe Başkanımız Mehmet Genç ile birlikte Teksan Sanayi Sitesi’nde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik.

ozboyaci-teksan-sanayi-sitesinde-esnaflarla-bulustu.jpg

Emek ve gayretleriyle hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomisine katkı sunan tüm esnaflarımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca Katarlı gençlerin Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi yapacağı iddialarına ilişkin, “Hiç mi utanmıyorsunuz bunları yaparken ey AK Parti? Aranızda biriniz çıkıp da bu adaletsizdir diyemedi mi? Bizim çocuklar o okullara girebilmek için bütün gençliklerini heba ediyorlar” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da yanıt veren Özboyacı, “CHP’nin yalanları ile zihninizi meşgul etmenize gerek yok.

ozboyaci-teksan-sanayi-sitesinde-esnaflarla-bulustu-001.jpg

Türkiye ve Katar arasında askeri personel ve askeri öğrencileri kapsayan bu anlaşma, yine CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yalanlarının kurbanı oldu” diye konuştu. Seyit Ahmet Özkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.