‘Mühendislerimiz bayrağımızı uluslararası pazarda dalgalandırıyor’

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Temel Kotil ile bir araya geldi.

‘Mühendislerimiz bayrağımızı uluslararası pazarda dalgalandırıyor’
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gerçekleşen görüşmede, Konya’nın savunma sanayi yatırımları masaya yatırılırken, Konya’daki savunma sanayi yatırımlarının artırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

muhendislerimiz-bayragimizi-uluslararasi-pazarda-dalgalandiriyor.jpg

Yapılan görüşmeye dair açıklamalarda bulunan Konya Milletvekili Usta, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ni (TUSAŞ) ziyaret ederek TUSAŞ Genel Müdürümüz Temel Kotil ve Yönetim Kurulu Başkanımız Rafet Bozdoğan ile Konya’mızın savunma sanayi yatırımlarının geliştirilmesi ve bu alandaki yatırımların artırılması konularında istişarelerde bulunduk” şeklinde konuştu. Altunyaldız ise gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklamasında, “Savunma ve uzay sanayii alanlarındaki nitelikli projeleri dinleme ve değerlendirme imkanı bulduk.

muhendislerimiz-bayragimizi-uluslararasi-pazarda-dalgalandiriyor-001.jpg

Bu toprakların yetiştirdiği mühendislerin tasarlayıp ürettiği yüksek teknolojili ürünlerde AR-GE faaliyetlerinin yanında nihai üretime kadar tüm aşamalarda etkin rol alan TUSAŞ, bayrağımızı uluslararası pazarlarda da dalgalandırıyor” diye konuştu. Seyit Ahmet Özkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.