MHP’li il başkanı açıkladı: Aday olmayacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, 17 Eylül 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek 14. Olağan İl Kongresi’nde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı

MHP’li il başkanı açıkladı: Aday olmayacağım
Yayınlanma:

Aksaray Haber: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, 17 Eylül 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek 14. Olağan İl Kongresi’nde başkanlığa aday olmayacağını duyurdu.

MHP Aksaray İl Başkanı Çölkesen’in açıklaması şöyle:

“2018 yılı Nisan ayından itibaren beş buçuk yıldır (iki dönem) yaptığım MHP Aksaray İl Başkanlığı görevim, 17 Eylül 2023 Pazar Günü yapacağımız 14. Olağan İl Kongresi ile sona erecektir. MHP Aksaray İl Kongresinde İl Başkanlığına aday olmayacağım.

İl Başkanı olarak görev yaptığım süre içinde üç önemli seçim yaşadık ve Aksaray tarihinde ilk defa üst üste iki dönem partimiz, oyumuzu artırarak milletvekili çıkarmıştır. Yine 2019 yerel seçimlerinde; MHP Aksaray genelinde yüzde 34 oy alarak tarihinin en yüksek oy oranına ulaşmıştır ve partimiz 6 Belediye Başkanlığı kazanmıştır. Partimiz tüm ilçelerde birer tane olmak üzere toplam 10 İl Genel Meclisi Üyesi çıkarmıştır. Bu başarı tüm il teşkilatlarımızın ve hepimizin başarısıdır.

375046691-10160806104523711-7025912691310429307-n.jpg

Üç hilale ve davamıza leke sürdürmeden, iki dönem başarıyla görevimi yaptığımı bizzat Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’den ve Genel Başkan Yardımcılarımızdan duymanın gururu ile görevimi devredeceğim.

Bu süreçte birlikte çalıştığımız Milletvekilimize, teşkilatımızın her kademesinde yer alan tüm dava arkadaşlarımıza, vatandaşlarımızın taleplerine samimiyetle yardımcı olmaya çalışan kurumlarımızın çok değerli müdürlerine ve bizlerin sesi olan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu günden sonra da Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde, İl Teşkilatımızın yanında olacağımı belirterek Aksaraylı hemşehrimize ve dava arkadaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah herkesten razı olsun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.