MHP'li Çipan'dan 'büyük buluşmaya' davet

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Güzide Çıpan “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” Genişletilmiş istişare toplantısının 18 Kasım 2023 tarihinde Grand Millennium Otel salonunda, saat 13:00’da yapılacağını duyurdu

MHP'li Çipan'dan 'büyük buluşmaya' davet
Yayınlanma:

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Güzide Çipan “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” Genişletilmiş istişare toplantısının duyurusunu yaptı.

Çipan toplantının 18 Kasım 2023 tarihinde Grand Millennium Otel salonunda, saat 13:00’da yapılacağını belirtti.

Açıklamasına şu sözlerle devam eden Çipan, “Milliyetçi Hareket Partisi, beslendiği fikir ve ülkü şuuru gereği her daim aziz milletimizin yanında olmuştur. Milletimizle her fırsatta iç içe olmaktan gurur duymaktayız. Milliyetçi Hareket Partisinin her mensubu milletimizin varlığı ve bütünlüğü, devletimizin sarsılmaz bekası için çalışır. Sayın Genel başkanımız, liderimiz başta olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisinin, Divan Kurulundan, Merkez Yönetim Kuruluna, İl ve ilçe teşkilatlarımızdan mahalle başkanlarımıza ve her mensubumuza kadar tüm teşkilatçılarımız her fırsatta aziz milletimizin yanında olup sesine kulak verir. Daha önceki Bölge istişare toplantılarımız, sonrasında “Adım adım 2023, il il Anadolu” çalışmamız, devamında “İlçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarımız, hemen devamında “Köyüm Benim” “Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” ve “Komşum Nasılsın” temalı çalışmalarımız bu tavrımızın kefilidir. Partimizin her koşulda gösterdiği bu net tavır sebebiyle bütün istişare toplantılarımız “TOY” havasında gerçekleşmektedir” dedi.

Partisinin bütün mazlumların yanında, zalimin karşısında olduğunu belirten Çipan, “Bütün dünya bilir ki hiçbir Milliyetçi Hareket Partisi mensubu, ne bir eşkıyaya, ne bir teröriste, ne bir vatan hainine, ne de Siyonist yapıların uşaklarına selam göndermez. Selamımız Milletimizedir. Duamız, gayretimiz milletimiz içindir. Milliyetçi Hareket mensupları, Türk töresinden, kadim kültürümüzden ve İmanımızdan aldığı güç ve duruşla, Milletimizin, Devletimizin ve bütün mazlumların yanında, zalimin de karşısındadır. İstişare toplantılarımız ülkümüzü ve duruşumuzu aziz milletimizle paylaşabilmek, cihana haykırabilmek için önemli fırsatlardır. Bütün bu fikrimiz ve tavrımız gereği Adana, Aksaray, Antalya, Isparta, Karaman, Konya, Mersin illerimizden, başta Divan Kurulu Üyemiz Sayın Mustafa Kalaycı bey ile Milletvekillerimiz, Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Merkez Disiplin Kurulu Üyelerimiz, ve tüm teşkilatlarımızdan dava arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleşecek Toyumuza, aziz milletimizin değerli mensuplarını davet ederim” ifadelerine yer verdi.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.