Konyalı Vekilden açıklama! Borçlu olanlar konuşamıyor

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, İsrail’in katliamına tepki göstererek borçlu olan ülkelerin rahat rahat konuşamadıklarını teessüfle izlediklerini söyledi.

Konyalı Vekilden açıklama! Borçlu olanlar konuşamıyor
Yayınlanma:

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, İsrail’in katliamına tepki göstererek Borçlu olan ülkelerin rahat rahat konuşamadıklarını teessüf ile izlediklerini söyledi.

İsrail’in katliamını temel insan haklarının ihlali olarak gördüklerini ifade eden Milletvekili Altunyaldız, “Her şeyden önce ibadethaneleri, hastaneleri, okulları vurup masum sivilleri, çocukları öldüren İsrail’in katliamı ve zulmü temel insan haklarının ihlali olarak görüyoruz.

Tarihlerinde soykırım çemberinden geçenlerin bugün bizim barışı, istikrarı ve huzuru tesis etmekteki kararlılığımızı sorgulamaları mevzubahis bile olamaz.

Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın vurguladığı gibi şunu açık bir şekilde söyleyelim: Bizim ne İsrail’e ne Almanya’ya ne de başka birine borcumuz var. Borçlu olanların rahat rahat konuşamadıklarını teessüf ile izliyoruz.Biz insanı insan yapan değerlerin savunucuyuz, biz Orta Doğu’da adil ve kalıcı bir barışın savunucusuyuz.Uluslararası kamuoyu bize insani ve vicdani bir şekilde yaklaşırsa cevabımız da buna uygun olur.Eğer insan haklarından, vicdandan yoksun yaklaşırsa cevabımız da yine buna uygun olur” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.