Konya
Parçalı bulutlu
9°
Aksaray
Kapalı
9°
Karaman
Kapalı
10°
Ara
Anadolu'da Bugün Politika Konyalı AK Partili siyasetçiden Epstein Adası’nda çocuk istismarına ilişkin flaş açıklama!

Konyalı AK Partili siyasetçiden Epstein Adası’nda çocuk istismarına ilişkin flaş açıklama!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, Gazze’de yaşanan insanlık dramına ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, Gazze’de çocukların ve masum sivillerin hedef alınmasına sert tepki gösterdi. Usta, yaşananlara dünyanın sessiz kalmasını eleştirerek, bunun tesadüf değil, uzun süredir normalleştirilen çürümüş bir zihniyetin sonucu olduğunu ifade etti.

Gazze’de çocuklara yaşatılan tarifsiz acıların arka planına dikkat çeken Usta, Epstein gibi karanlık dosyalarla açığa çıkan çocuk istismarı, sapkınlık ve insan onurunu hiçe sayan anlayışın, bugün soykırımı da aynı umarsızlıkla izlediğini, hatta desteklediğini söyledi.

Bu anlayışın insanlık değerlerini sistematik biçimde yok ettiğini vurgulayan Usta, çocuk istismarını ve ahlaki çürümeyi görmezden gelen zihniyetin, Gazze’de yaşanan katliamlara karşı da sessiz kaldığını dile getirdi.

Açıklamasında mübarek gecelere de atıfta bulunan Leyla Şahin Usta, dünyanın bu sapkın ve zalim zihniyetten kurtulması için dua edilmesi gerektiğini belirtti. İslam âleminin birlik ve beraberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu ifade eden Usta, mazlumların kanı üzerinden düzen kuranlara karşı tek yürek olunması çağrısında bulundu.

Usta, Gazze’de yaşananların yalnızca bir coğrafyanın değil, tüm insanlığın vicdanını ilgilendirdiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *