Konya
Açık
4°
Aksaray
Açık
4°
Karaman
Açık
5°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Politika Konya Milletvekili, İstanbul'da kadınların birlik ve gücünü masaya yatırdı

Konya Milletvekili, İstanbul'da kadınların birlik ve gücünü masaya yatırdı

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, İstanbul Ataşehir’de kadın teşkilatlarıyla bir araya gelerek birlik ve dayanışmanın önemini vurguladı

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, İstanbul Ataşehir’de düzenlenen İlçe Başkanlığı buluşmasında, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Bölge Toplantıları kapsamında İl Koordinatörü Berrin Aydın ve İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Hatice Yücel ile birlikte Ataşehir Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi. 

Toplantıda, kadınların partideki etkin rolü, bölgede yürütülen projeler ve saha çalışmaları ele alındı.

Göka, Türkiye Yüzyılı vizyonunda kadınların yüzyılını inşa etme hedefiyle hareket ettiklerini vurgulayarak, birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. 

Katılımcılara teşekkür eden Göka, AK Parti’nin kadınların gayreti ve emeğiyle büyüyen ve güçlenen büyük bir dava hareketi olduğunu hatırlattı ve bu birlikteliğin partinin başarısına önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *