Kılıçdaroğlu'ndan 'Jahrein'e tazminat davası!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Jahrein' lakaplı fenomen Ahmet Sonuç’a, kendisine sosyal medya hesabından hakaret ettiğini iddia ederek tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Jahrein'e tazminat davası!
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Jahrein’ lakaplı Ahmet Sonuç’a bir tazminat davası daha açtı.

JAHREİN'E X PLATFORMUNDAKİ BİR PAYLAŞIM NEDENİYLE DAVA AÇILDI

Kılıçdaroğlu, Jahrein lakaplı fenomene sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle tazminat davası açtı. Söz konusu paylaşım şu şekilde:

"Demans hastası Leblebi kafalı Kuzeniyle evli Kaybetme uzmanı Ve hala korunabilenler var. Bana siyasi olamaz diyorlar. Doğru. Eşim teyzemin kızı değil."

Jahrein sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı. Paylaşımda Ugandalı bir siyasiden söz ettiğini söyleyerek kendini savundu. Jahrein'in paylaşımı şu şekilde:

"Ancak Twitimden dolayı Kılıçdaroğlu bana 300.000 ₺'lik bir tazminat davası daha açmış. Adı bile geçmiyor bu twitte. Ben burada Uganda'lı bir siyasiden bahsetmiştim. Kılıçdaroğlu neden vardı? Yoksa Demans hastası Leblebi kafalı Kaybetme uzmanı Ve kuzeniyle mi evli?"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce de kendisine yönelik söylemleri nedeniyle Ahmet Sonuç'a 200 bin TL'lik tazminat davası açmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.