İyi Parti’nin Kongreleri Demokrasinin Yaşatıldığı Alanlar

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, İYİ Parti’nin Türkiye'de demokrasinin ilerlemesi için ortaya koyduğu sağlam bir irade olduğunu belirterek, "İYİ Parti’nin kongreleri Türkiye’de demokrasinin yaşatıldığı alanlar olması açısından önemli olacaktır" dedi.

İyi Parti’nin Kongreleri Demokrasinin Yaşatıldığı Alanlar
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, katıldığı programda İYİ Parti'nin kongre sürecini değerlendirdi. İYİ Parti'nin kongrelerindeki demokratik yarışa işaret eden Başkan Gökhan Tozoğlu, "21 Haziran 2020 tarihinde partimiz pek çok büyük şehirde iki ya da üç adaylı 2. Kongresini gerçekleştirdi. Konya da iki adaylı bir kongre gerçekleştirdik. İYİ Parti’nin Türkiye'de demokrasinin ilerlemesi için ortaya koyduğu sağlam bir irade var. Bu irade İYİ Parti’nin Türkiye siyasetindeki varlığını ve farkını ortaya koyuyor. Bu çerçevede Türkiye’ye demokrasi getirme iddiasında olan bir partidir. İYİ Parti’nin demokrasiyi içselleştirmiş bir yapıyla çalışması gerekiyor. Bu anlamda ben hep ifade ediyorum, kongremizin iki adaylı bir şekilde gerçekleşmesinden gayet memnunum. İYİ Parti’nin kongreleri Türkiye’de demokrasinin yaşatıldığı alanlar olması açısından önemli olacaktır" dedi.

İl ve ilçe kongrelerinin iki adaylı gerçekleştiğini ifade eden Başkan Tozoğlu, “Covid-19 sürecinde hem alınan önlemlere uymak hem de demokrasiyi işletmek adına elimizden gelen çabayı harcadık” ifadelerini kullandı. Başkan Tozoğlu, Konya İl Teşkilatı 2. Olağan Genel Kurulunda 310 delegenin oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum