İYİ Partili başkandan çiğ süt fiyatı tepkisi: Bu rakam oldukça komik!

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Ulusal Süt Konseyi tarafından açıklanan çiğ süt fiyatlarına ilişkin, “Artan maliyetler karşısında üretici için bu rakam oldukça komik. Fiyatlar biraz daha artsa bu kez de vatandaş en temel protein kaynağı olan süte ulaşamayacak” dedi.

İYİ Partili başkandan çiğ süt fiyatı tepkisi: Bu rakam oldukça komik!
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Ulusal Süt Konseyi tarafından açıklanan çiğ süt fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tozoğlu değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“Çiğ süt alım fiyatı 5,70 TL'ye çıkmış. Artan maliyetler karşısında üretici için bu rakam oldukça komik. Fiyatlar biraz daha artsa bu kez de vatandaş en temel protein kaynağı olan süte ulaşamayacak.

 Oysa ki çözüm basit, devlet üreticisini destekleyecek bilhassa yem desteği verecek, yem bitkilerini teşvik edecek böylelikle hayvancı üretecek kazanacak, vatandaş da daha uygun fiyatla süte ulaşacak. Ancak maalesef ne çiftçiyi ne de vatandaşı düşünmüyorlar. Mevcut iktidar sadece 5'li müteahhit grubuna nasıl fazla para kazandırabilirim derdinde.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.